第 1 回国際マイクロジオデータ研究会(第9回MGD研究会) 「日韓マイクロジオデータ国際シンポジウム」 が開催されました We held 1st International Micro Geo Data Forum “Japan-Korea Micro Geo Data International Symposium”

主催:マイクロジオデータ研究会
Sponsor: Micro Geo Data Forum

共催:東京大学空間情報科学研究センター,韓国国土研究院(KRIHS)
Co-host: Center for Spatial Information Science (CSIS), The University of Tokyo and Korea Research Institute for Human Settlements (KRIHS)

2015 年12 月 1 日(火)に東京大学駒場Ⅱキャンパスにてマイクロジオデータに関する国際シンポジウムを開催いたしました。外部からも多くの方にご参加頂きました。ありがとうございました。当日の発表資料は以下からダウンロードできます.
We held 1st International Micro Geo Data Forum on December 1, 2015. Thank you for joining our international symposium! You can download materials of the symposium from following links.

<Keynote>

Dr Yuki Akiyama

a

<韓国国土研究院(KRIHS)>